Κατεβάζοντας την εφαρμογή EydApp, έχεις άμεση και γρήγορη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ, καθώς και σε άλλες εφαρμογές, όπου κι αν βρίσκεσαι, οποιαδήποτε ώρα.

Την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις εύκολα και γρήγορα από το Αpp store, και το Google Play, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Αν είσαι χρήστης apple, μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε iPhone και iPad, αρκεί το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σου να είναι iOS 7 και πάνω. Αν είσαι χρήστης Android γίνεται εγκατάσταση σε κινητές συσκευές και tablet με λειτουργικό σύστημα 2.2.1 και πάνω.

Μπορείς να ενημερώνεσαι για μελλοντικές αναβαθμίσεις της εφαρμογής από την ενότητα «Νέα» του συγκεκριμένου website. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα απευθείας ενημέρωσης από τις συσκευές (apple και android), όταν υπάρξει κάποια αναβάθμιση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για αυτόματη αναβάθμιση μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σου.

Μέσω της εφαρμογής EydApp μπορείς να δεις όσους λογαριασμούς κι αν έχεις. Επειδή όμως η εφαρμογή κρατάει τα τελευταία στοιχεία που βάζεις θα πρέπει να συμπληρώνεις κάθε φορά αυτά που αντιστοιχούν στο λογαριασμό που θέλεις να δεις.

Φυσικά. Αρκεί να γνωρίζεις τον αριθμό μητρώου και τον αριθμό μετρητή, όπως αυτά εμφανίζονται στο λογαριασμό ΕΥΔΑΠ.

Στην ενότητα «Λογαριασμός» μπορείς να βρεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι, όπως ανάλυση του λογαριασμού, λήξη προθεσμίας πληρωμής καθώς και προηγούμενες οφειλές.

Εύκολο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις και να ανεβάσεις μια φωτογραφία με το κινητό σχετική με το πρόβλημα, να δηλώσεις την τοποθεσία που βρίσκεσαι στον χάρτη και αυτό ήταν, το αίτημα καταγράφεται.

Τα πεδία που είναι απαραίτητα είναι: τύπος προβλήματος, όνομα, επώνυμο και τηλέφωνο, ενώ αν δώσεις και το email σου αποστέλλεται ηλεκτρονικά και αντίγραφο της αναφοράς.

Στην ενότητα «Εξυπηρέτηση» της εφαρμογής μπορείς να ενημερωθείς για τις προγραμματισμένες διακοπές που πραγματοποιεί η ΕΥΔΑΠ ανά δήμο και περιοχή σε πραγματικό χρόνο. Η λίστα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση.