Συχνές Ερωτήσεις

Βρες απάντηση σε όλα τα ερωτήματά σου.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή EYDAPP, έχεις άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ, όπως για παράδειγμα, πληρωμή του λογαριασμού σου, ενημέρωση για τυχόν διακοπές υδροδότητης, εύκολη αναφορά βλάβης και άλλα.

Την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις εύκολα και γρήγορα από το Αpp store, και το Google Play, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Αν είσαι χρήστης Apple, μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε iPhone και iPad, αρκεί το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σου να είναι iOS 9 και πάνω. Αν είσαι χρήστης Android γίνεται εγκατάσταση σε κινητές συσκευές και tablet με λειτουργικό σύστημα 4.4 και πάνω.

Μπορείς να ενημερώνεσαι για μελλοντικές αναβαθμίσεις της εφαρμογής από την ενότητα «Νέα» του συγκεκριμένου website. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα απευθείας ενημέρωσης από τις συσκευές (apple και android), όταν υπάρξει κάποια αναβάθμιση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για αυτόματη αναβάθμιση μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σου.

Μέσω της εφαρμογής EYDAPP, οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τον τελευταίο λογαριασμό από κάθε παροχή τους και να προχωρήσουν στην εξόφληση τους. Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείς να προχωρήσεις σε εξόφληση του λογαριασμού είτε εισάγοντας τον Αριθμό Παρασταστικού και το Πληρωτέο Ποσό, είτε σκανάροντας το barcode του λογαριασμού σου.

Φυσικά. Αρκεί να γνωρίζεις τον Αριθμό Παρασταστικού και το Πληρωτέο Ποσό, όπως αυτά εμφανίζονται στο λογαριασμό ΕΥΔΑΠ.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες, στην ενότητα «Παροχές» μπορούν να βρουν πληροφορίες για το λογαριασμό τους, όπως Αριθμό Μητρώου, Αριθμό Μετρητή, Ποσό Πληρωμής, Λήξη Προθεσμίας, Περίοδο Κατανάλωσης, Ημερομηνία Έκδοσης και Αριθμό Παραστατικού.

Εύκολο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την ενότητα "Αναφορές" και να βγάλεις και να ανεβάσεις μια φωτογραφία με το κινητό σχετική με το πρόβλημα, να δηλώσεις την τοποθεσία που βρίσκεσαι στον χάρτη και αυτό ήταν, το αίτημα καταγράφεται.

Τα πεδία που είναι απαραίτητα είναι: κατηγορία προβλήματος, όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, email και μία σύντομη περιγραφή του προβλήματος. Με την υποβολή, θα λάβεις στο email που δήλωσες το αντίγραφο της αναφοράς.

Στην ενότητα «Εξυπηρέτηση» της εφαρμογής μπορείς να ενημερωθείς για τις προγραμματισμένες διακοπές που πραγματοποιεί η ΕΥΔΑΠ ανά δήμο και περιοχή σε πραγματικό χρόνο. Η λίστα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση.